Project omschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
DutchEnglishGerman
Dutch English German
     
FAQ items aan het laden...

Polshorloges

Longines Quarts 18k

Een in een goede staat Longines polshorloge. Het horloge is 18 k goud. De band van het horloge is van leer, originele bandje zit erbij. Met originele doos, papieren en bandje. Is een quartz horloge.

diameter is 33mm.

Seiko automaat

Een in een mooie staat Seiko polshorloge. Het horloge heeft een stalen band. Er is een centrale seconde wijzer aanwezig. Ook heeft dit horloge dag en datum aanduiding. Originele doos aanwezig.

Diameter 38 mm en dikte 10,6 mm.

Numa Jeannin

Een gouden polshorloge. Het horloge is een handopwinder  met chronogaaf functie. Dit horloge is voorzien een maan aanduiding. Ook heefthet een centrale secondewijzer en datum aanduiding.

Diameter kast is 36 mm. Horloge is in hele mooie staat.

Roamer searock

Een Roamer polshorloge uit 1971. Het horloge is verguld en heeft een centrale secondewijzer en datum aanduiding. New Old Stock.

Diameter kast is 36 mm.

Pontiac Hydraulica

Een stalen Pontiac polshorloge uit de jaren 50. Het horloge is een handopwinder en heeft de secondewijzer op de 6.

Diameter kast is 32 mm.

Dit is het type polshorloge dat de wielrenner Wim van Est droeg in 1951 toen hij bij de afdaling van de Col dÄubisque het ravijn inreed. Toen hij helemaal bebloed weer uit het ravijn omhoog werd geholpen, sprak hij de beroemde worden: Ik zit helemaal onder het bloed, maar mijn Pontiac loopt nog. Pontiac was de sponsor van die ploeg en heeft deze uitspraak nog heel lang in reclame uitingen gebruikt:  “Zeventig meter viel ik diep, mijn hart stond stil, maar mijn Pontiac liep … .”

Pontiac

Een stalen Pontiac polshorloge uit de jaren 50. Handopwinder met centrale secondewijzer.

Diameter kast is 32 mm.

IWC schaffhausen

Een mooie gouden IWC uit de jaren 60. Handopwinder met centrale secondewijzer.

Diameter kast is 36 mm.

Zenith

Een goud polshorloge uit de jaren 60. Handopwinder met centrale secondewijzer.

Diameter kast is 34 mm.

IWC Portofino Automaat

— verkocht —- Mooie IWC Portofino automaat van rond 2005. Centrale secondewijzer en datum op de drie. Kaliber 37521.  Horloge is in hele mooie staat, voorzien van stalen IWC band met dubbele vouwsluiting en saffier glas.

Diameter kast is 34 mm.

Claude Meylan ValléeDe Joux Chronograaf limited edition

Claude Meylan Vallée De Joux Chronograaf in schitterende 18k gouden kast. Gelimiteerde oplage van 90 stuks. Nieuwprijs €14.500, geproduceerd vanaf 2002 met het legendarische Valjoux kaliber 71 uurwerk. Dit mooie gecompliceerde uurwerk is met de hand gegraveerd en is zichtbaar door de glazen bodem. Zeldzaam dus en in hele mooie staat.

Diameter kast is 39×46 mm. Dikte 11mm.

Longines

Een in een goede staat verkerend Longines heren polshorloge uit de periode rond 1965.  Handopwinder met stalen kast.

Diameter kast is 35 mm.

Bulova Accutron 1970

Mooie Bulova Accutron uit 1970. Zeldzaam stemvork uurwerk. Loopt uitstekend. Diameter 39mm.

Meyers Lady Beach Chronograph

Meyers Lady Beach Chronograaf uit 2017. Quarz uurwerk. In hele mooie staat. Inclusief doos en papieren.

Wittnauer Futurama Flyback Automaat (1971)

Zeldzame zogenaamde Jump Hour: Wittnauer Futurama Flyback Automaat uit 1971. In hele mooie staat. In onderstaande video ziet u hoe de wijzers verspringen op het hele uur (minuten wijzer) en na 12 uur (uurwijzer). Uurwerk kaliber ETA 2784. Inclusief datumaanduiding. Inclusief originele doos.

Omega Seamaster  18k goud automaat 1966

— verkocht — Mooie 18k gouden Omega Seamaster De Ville kaliber 711  uit 1966. Automaat met centrale secondewijzer. Originele Omega opwindknop en Omega gesp. Diameter 34mm, dikte 7,2mm

Omega kal 267 14k goud handopwinder

Mooie 14k gouden Omega kaliber 267  uit 1958. Handopwinder met secondewijzer op de 6. Originele Omega opwindknop. Diameter 34,5mm

Omega DeVille handopwinder jaren ’70 cal 620

— Verkocht — Hele mooie Omega DeVille uit de jaren ’70. Bijna nieuwstaat. Tonneau model afmetingen: 25x33mm (zonder lugs). Bandje met Omega gesp.

Dames Rolex jaren ’30 8k

Zeldzaam mooi dames horloge van het merk Rolex uit de jaren ’30. handopwinder. Kast van 8k goud. afmetingen: 34x12x7mm

Patek Philippe Calatrava 1966 18k

Hele mooie 18 k gouden Patek Philippe Calatrava uit 1966. Handopwinder, gave wijzerplaat. Kaliber 23-300. diameter 32mm. 18k gouden gesp. Zeldzaam exclusief

Rolex ball pendant watch (Rond 1920)

Zeer zeldzaam Rolex horloge uit de periode rond 1920. Een zgnd Ball Pendant Watch, dat werd gedragen aan een kettinkje. Sterling zilver 935. Uurwerk plus kast gesigneerd Rolex, W&D. Horloge is in mooie staat, zeker gezien zijn leeftijd. Diameter 24mm.

Longines 14k heren horloge jaren ’20-’30

— verkocht — Mooi 14k gouden heren horloge van het merk Longines uit de jaren ’20-’30. Handopwinder. afmetingen: 28x24x8mm

Bulova jaren ’30

— verkocht — Bulova heren horloge. jaren ’30. Handopwinder, vergulde kast.  In hele mooie originele staat. Afmetingen: 38x21mm

Omega De Ville  Prestige Diamonds

Omega De Ville Prestige Diamonds. In hele mooie originele staat met stalen Omega band. Parelmoer wijzerplaat met diamanten cijferaanduiding. Lunette bezet met diamanten. Quarz Omega uurwerk.

Omega De Ville 1972

Mooie Omega De Ville handopwinder uit 1972. Goud op staal in mooie staat. Unieke Royal Blue wijzerplaat . kaliber 625 aantal jewels 17.

Baume & Mercier Capeland

Mooi horloge van het merk Baume & Mercier. Het gaat hier om het type Capeland. Het horloge is van 2001 en is een automaat. De band en horlogekast zijn van staal. Bij het horloge zit ook nog een extra originele Baume & Mercier leren horlogeband, de papieren en de (stalen) doos.

18k Baume & Mercier Genève

–Verkocht– Mooi 18 k dames horloges van het bekende Zwitsterse merk Baume & Mercier. Handopwinder, zwarte wijzerplaat. In mooie staat. Diameter 30mm.

Junghans Trilastic 17 jewels

Mooie Junghans Trilastic horloge. Het horloge is 14k verguld, heeft een handopwinding en een centrale secondewijzer. Dit horloge is van de jaren ’60. Diameter horloge 33mm.

Omega Seamaster Bumper Automatic

Prachtige Omega Seamaster Bumper Automatic van 1955. De kast van het horloge is 14k verguld. Verder is de wijzerplaat voorzien van een secondewijzer bij de 6. Ook heeft het horloge nog de originele Omega opwindknop. Het horloge is in een zeer mooie staat.  Kaliber 342.
Diameter horlogekast: 32mm.

Glycine Rettangula Automaat

Hele mooie Glycine Rettangulo Automaat (ETA 2671-2). Originele stalen band. Inclusief doos en papieren. Afmetingen: 49x28x10mm.

Seiko dames horloge

Mooi dames horloge van het bekende Japanse merk Seiko. Het horloge is in een prachtige staat.

Van Der Bauwede horloge

— Verkocht — Mooi horloge van het merk Van Der Bauwede. Het gaat hier om het type Ivy. de bladeren op de juwelen van de Ivy collectie staan symbool voor zowel gehechtheid als eeuwige liefde. Het horloge is in een Prachtige staat.

Lord Elgin horloge jaren 50

Prachtig Elgin polshorloge, type Lord Elgin. Dit type horloge heeft Elvis Presley ook gedragen (zie foto 4). De horlogekast is verguld. Het horloge is gemaakt in 1957 en de kast is verguld.  Dit type horloge heeft het zogeheten  jump hour techniek met het Chevron logo. 21 jewels.

Rado Ceramic Diastar

In mint condition, Rado Ceramic Diastar. Quarz uurwerk. Bij het horloge zit de originele doos en papieren. De kast en de band zijn van keramiek. Inclusief extra schakel. Saffierglas. Aankoopnota 2009 -Schaap & Citroen- aanwezig.

Diameter: 33 x 35 mm

Storm London Mekon

Drie mooie horloges van het merk Storm. Het gaat hier om de limited Edition Mekon, waarvan er maar 3000 in totaal gemaakt zijn. Alle drie de horloges zijn ongedragen.
De horloges zijn in drie varianten: metaalkleurig, zwart en verguld

Girard Perregaux dames horloge

— verkocht — Prachtig gouden dameshorloge van het merk: Girard Perregaux. Handopwinding. Jaren ’80. Diameter kast: 17mm

Eterna Sonic 18k

–Verkocht — Dit is een zeer bijzondere uitvoering. De kast is van 18k wit goud en het uurwerk is van het zgnd “stemvork” principe. Dat is een electro-mechanisch uurwerk wat alleen gedurende een korte periode tijdens de jaren ’60 en ’70 is gemaakt.

Het horloge is in hele mooie staat en functioneert uitstekend. Het stemvorkprincipe zorgt ervoor dat de centrale secondewijzer “traploos” loopt.

Omega Seamaster

Mooie Omega Seamaster Quartz met centrale secondewijzer. Het horloge heeft dag en datum aanwijzing. Staal verguld.

Poljot horloge (USSR jaren ’70)

Dit horloge is in zeer goede en mooie staat.
Het heeft een vergulde kast en een licht glimmende wijzerplaat met gouden wijzers, nieuwe glas en originele, versierde kroon. Datum aanduiding op de 3 en centrale secondewijzer.
Het uurwerk is een betrouwbaar en duurzaam Sovjet AUTOMATISCH kal. 2109 – 23 steens – in zeer goede staat.
Horloge loopt goed

Diameter is 36,5 mm (zonder kroon) x 43,5 mm x 14 mm.
Het horloge heeft een nieuwe vergulde  band – (18 mm x 235 mm)

Certina Bristol 235 (1965)

Mooi verguld-stalen horloge van het Zwitserse kwaliteitsmerk Certina. Het horloge is in hele mooie staat en heeft een Certina kaliber 25-661 uurwerk. Bouwjaar 1965. Centrale secondewijzer en datum aanduiding.

IWC jaren 30

Mooi stijlvol zilveren IWC polshorloge uit de begin jaren 30. Serienummer: 197869

Verdal

Type: “Tour de France”, Kaliber SU 1880/81, 17 jewels, incl centrumrad, incablok, centrale secondewijzer. Periode 1957

Cordella

Zwitsers horloge uit 1965. Kaliber 96-4N, ST FHF. Incl datum. Kast verguld. 17 jewels incl. centrumrad. Incablok

Bulova Automaat 1969

Mooie Bulova Automaat uit 1969. Verguld op staal.

Afmetingen 33mm met mooi Hersalithglas. Kaliber Bulova usa CA 10 COAC. 30 steens met 3 stootzekeringen. (Chronometerprufing) Zeer zeldzaam

Russich Duikershorloge

Dit is een zeer zwaar, professioneel duikershorloge uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het originele bandje is geschikt om over een zwaar duikerspak aan te brengen.

Wijzers en cijferaanduiding zijn voorzien van iluminiserende verf. Prachtig collectors item.