Project omschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
DutchEnglishGerman
Dutch English German
     
FAQ items aan het laden...

Polshorloges

Patek Philippe Calatrava 1966 18k

Hele mooie 18 k gouden Patek Philippe Calatrava uit 1966. Handopwinder, gave wijzerplaat. Kaliber 23-300. diameter 34mm. Zeldzaam exclusief

Omega De Ville  Tresor automaat 18k

Omega De Ville  Tresor Automaat heren horloge. jaren ’50. Bumper automaat. 18k gouden kast.  In hele mooie originele staat

Omega De Ville  Prestige Diamonds

Omega De Ville Prestige Diamonds. In hele mooie originele staat met stalen Omega band. Parelmoer wijzerplaat met diamanten cijferaanduiding. Lunette bezet met diamanten. Quarz Omega uurwerk.

Omega De Ville 1969 Automaat.

Omega De Ville 1969. Automaat. Stalen kast diameter 34,7mm. In mooie staat. Stalen band. Datum en centrale secondewijzer.

Omega De Ville 1972

Mooie Omega De Ville handopwinder uit 1972. Goud op staal in mooie staat. Unieke Royal Blue wijzerplaat . kaliber 625 aantal jewels 17.

Dames Rolex Automaat

— Verkocht — Prachtige dames Rolex Oyster Perpetual date Automaat. Het horloge is in een zeer mooie staat en is gemaakt in 1967.
Diameter wijzerplaat: 25mm.

Baume & Mercier Capeland

Mooi horloge van het merk Baume & Mercier. Het gaat hier om het type Capeland. Het horloge is van 2001 en is een automaat. De band en horlogekast zijn van staal. Bij het horloge zit ook nog een extra originele Baume & Mercier leren horlogeband, de papieren en de (stalen) doos.

18k Baume & Mercier Genève

Mooi 18 k dames horloges van het bekende Zwitsterse merk Baume & Mercier. Handopwinder, zwarte wijzerplaat. In mooie staat. Diameter 30mm.

Seiko Automatic

— verkocht — Prachtig Seiko Automatic heren horloge, is amper gedragen. Het horloge heeft een centrale secondewijzer en datum, tevens zijn te wijzers glow in the dark. 21 jewels. Inclusief doos.

Junghans Trilastic 17 jewels

Mooie Junghans Trilastic horloge. Het horloge is 14k verguld, heeft een handopwinding en een centrale secondewijzer. Dit horloge is van de jaren ’60. Diameter horloge 33mm.

Omega Seamaster Bumper Automatic

Prachtige Omega Seamaster Bumper Automatic van 1955. De kast van het horloge is 14k verguld. Verder is de wijzerplaat voorzien van een secondewijzer bij de 6. Ook heeft het horloge nog de originele Omega opwindknop. Het horloge is in een zeer mooie staat.  Kaliber 342.
Diameter horlogekast: 32mm.

Glycine Rettangula Automaat

Hele mooie Glycine Rettangulo Automaat (ETA 2671-2). Originele stalen band. Inclusief doos en papieren. Afmetingen: 49x28x10mm.

Seiko dames horloge

Mooi dames horloge van het bekende Japanse merk Seiko. Het horloge is in een prachtige staat.

Van Der Bauwede horloge

Mooi horloge van het merk Van Der Bauwede. Het gaat hier om het type Ivy. de bladeren op de juwelen van de Ivy collectie staan symbool voor zowel gehechtheid als eeuwige liefde. Het horloge is in een Prachtige staat.

Lord Elgin horloge jaren 50

Prachtig Elgin polshorloge, type Lord Elgin. Dit type horloge heeft Elvis Presley ook gedragen (zie foto 4). De horlogekast is verguld. Het horloge is gemaakt in 1957 en de kast is verguld.  Dit type horloge heeft het zogeheten  jump hour techniek met het Chevron logo. 21 jewels.

Rado Ceramic Diastar

In mint condition, Rado Ceramic Diastar. Quarz uurwerk. Bij het horloge zit de originele doos en papieren. De kast en de band zijn van keramiek. Inclusief extra schakel. Saffierglas. Aankoopnota 2009 -Schaap & Citroen- aanwezig.

Diameter: 33 x 35 mm

Storm London Mekon

Drie mooie horloges van het merk Storm. Het gaat hier om de limited Edition Mekon, waarvan er maar 3000 in totaal gemaakt zijn. Alle drie de horloges zijn ongedragen.
De horloges zijn in drie varianten: metaalkleurig, zwart en verguld

Girard Perregaux dames horloge

— verkocht — Prachtig gouden dameshorloge van het merk: Girard Perregaux. Handopwinding. Jaren ’80. Diameter kast: 17mm

Hamilton polshorloge

Vergulde Hamilton horloge uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Afmetingen: 35x20mm. Het horloge is in een mooie staat. Kaliber G2755

Eterna Sonic 18k

Dit is een zeer bijzondere uitvoering. De kast is van 18k wit goud en het uurwerk is van het zgnd “stemvork” principe. Dat is een electro-mechanisch uurwerk wat alleen gedurende een korte periode tijdens de jaren ’60 en ’70 is gemaakt.

Het horloge is in hele mooie staat en functioneert uitstekend. Het stemvorkprincipe zorgt ervoor dat de centrale secondewijzer “traploos” loopt.

Omega Seamaster

Mooie Omega Seamaster Quartz met centrale secondewijzer. Het horloge heeft dag en datum aanwijzing. Staal verguld.

Poljot horloge (USSR jaren ’70)

Dit horloge is in zeer goede en mooie staat.
Het heeft een vergulde kast en een licht glimmende wijzerplaat met gouden wijzers, nieuwe glas en originele, versierde kroon. Datum aanduiding op de 3 en centrale secondewijzer.
Het uurwerk is een betrouwbaar en duurzaam Sovjet AUTOMATISCH kal. 2109 – 23 steens – in zeer goede staat.
Horloge loopt goed

Diameter is 36,5 mm (zonder kroon) x 43,5 mm x 14 mm.
Het horloge heeft een nieuwe vergulde  band – (18 mm x 235 mm)

Certina Bristol 235 (1965)

Mooi verguld-stalen horloge van het Zwitserse kwaliteitsmerk Certina. Het horloge is in hele mooie staat en heeft een Certina kaliber 25-661 uurwerk. Bouwjaar 1965. Centrale secondewijzer en datum aanduiding.

IWC jaren 30

Mooi stijlvol zilveren IWC polshorloge uit de begin jaren 30. Serienummer: 197869

Verdal

Type: “Tour de France”, Kaliber SU 1880/81, 17 jewels, incl centrumrad, incablok, centrale secondewijzer. Periode 1957

Cordella

Zwitsers horloge uit 1965. Kaliber 96-4N, ST FHF. Incl datum. Kast verguld. 17 jewels incl. centrumrad. Incablok

Bulova Automaat 1969

Mooie Bulova Automaat uit 1969. Verguld op staal.

Afmetingen 33mm met mooi Hersalithglas. Kaliber Bulova usa CA 10 COAC. 30 steens met 3 stootzekeringen. (Chronometerprufing) Zeer zeldzaam

Russich Duikershorloge

Dit is een zeer zwaar, professioneel duikershorloge uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het originele bandje is geschikt om over een zwaar duikerspak aan te brengen.

Wijzers en cijferaanduiding zijn voorzien van iluminiserende verf. Prachtig collectors item.